SEO -huoltoasema/ kauppa ja ruokaravintola

SEO-huoltoasema ja  ruokaravintola anniskelu-oikeuksilla sijaitsee luonnonkauniilla alueella Prediumin venesatamassa. Huoltoasemalta saat tankattua veneesi ja täydennettyä ruokavarastojasi.

Kaupastamme löydät entistä laajemman valikoiman peruselintarvikkeita. Meiltä saat myös kaasupullot, veneilyvaatetuksen ja paljon muita tarvikkeita/venetarvikkeita. Kun kaupan valikoima loppua ja tarvitse lisää venevarusteita tai tarvikkeita, on suuri vene ja tarvike myymäläämme 200 metrin päässä.

Ruokaravintolaamme voit tulla nauttimaan makoisista ruoka-annoksista, oman uunimme tuoreista sämpylöistä , pizzoista, munkeista, katkarapuleivistä jne. Meillä tankkaat sekä itsesi että veneesi. Tervetuloa nautiskelemaan koko perheen voimalla. Ravintolamme tapahtumakalenterin löydät nettisivuiltamme. Kesän tapahtumia on perinteinen Predium Jippo, trubaduuri esiintyjiä ja löytyy tästä joukosta muutama eturivinkin artisti ym ym . Tule tutustumaan ja viihtymään

Satamassa on yövartiointi koko veneilysesongin yli.

Vastaamme  mielellämme sataman numerossa 019 244 3413. Jos sesonkina puhelimessa ruuhkaa tai ruuhkan takia vastaaminen vaikeutuu ,  kääntyy puhelu aina sataman toiminnasta vastaavalle henkilölle . Saat aina palvelua ja vastauksia sataman toiminnasta tai eri palvelujen varaus tilanteesta.

BDr5P1Nu18sg 008 Satama, ravintola & huoltoasema
WP 20140709 011 Satama, ravintola & huoltoasema
2mp1y7Vb89Nt 105 Satama, ravintola & huoltoasema
WP 20140709 003 Satama, ravintola & huoltoasema