SEO -servicestation/butik och restaurang

Vår högklassiga servicestation och nya restaurang med utskänkning befinner sig på ett naturskönt område i Predium hamn. Här kan du såväl tanka din båt som fylla på dina matförråd.

I vår förnyade servicestation har vi nu ett större urval livsmedel än tidigare. Hos oss hittar du även gasflaskor, båtklädsel, fisketillbehör och ett mångsidigt urval av båttillbehör. Om du har behov av mer båtutrustning eller tillbehör, hittar du det i vår stora båtaffär som finns på 200 meters avstånd.

I vår restaurang kan du njuta av smakliga matportioner, färska semlor från egen ugn, nygräddade bullar och pizza slices, räksmörgåsar etc.

Hos oss tankar du såväl båten som dig själv. Kom och njut med hela familjen! Du hittar också vår evenemangskalender på hemsidan. Till sommarens program hör det traditionella Predium Jippot, trubaduruppträdanden samt övriga artistuppträdanden. Välkommen att bekanta dig och trivas med oss!

Vi har nattbevakning i hamnen under hela båtsäsongen.

Vi svarar gärna på telefonförfrågningar på hamnumret 019 244 3413. Om det uppstår kö, vidarebefordras samtalet alltid till den hamnansvarige. Vi garanterar dig alltid service och information gällande t.ex. hamnverksamheten eller bokningar av tjänster.

BDr5P1Nu18sg 008 Hamn, restaurang & bensinstation
4BT5sMsbv0js 097 Hamn, restaurang & bensinstation
2mp1y7Vb89Nt 105 Hamn, restaurang & bensinstation
5pQNrTW7aJvd P7212996 Hamn, restaurang & bensinstation