TALVITELAKOINTI

Olemme vahva osaaja veneiden talvisäilytyksessä

Kehitämme jatkuvasti telakkatoimintaamme, jotta pystymme vastaamaan markkinoiden vuosi vuodelta vaativampaan kysyntään. Premarin Oy Ab on kasvanut vuosien varrella yhdeksi Suomen suurimmaksi huvivenetelakaksi. Meillä on jo lähes 600 säilytysvenettä talvisäilytyksessä.

Kalustomme on laaja ja ammattimainen. Satamalaitteistoomme kuuluvat normaalisti työautot, tarktorit ja pyöräkuormaajat. Lisäksi kalustossa on  hydraulinen remmitraileri sekä kurottaja-trukki, jonka maksiminostokapasiteetti on 15 tonnia.

Olemme rakentaneet vuosien varrella uusia halleja, jotta voimme tarjota veneellesi hyvän ja turvallisen säilytyksen lämpimisssä ja kylmissä sisätiloissa. Meillä voit tehdä veneellesi talvitelakointi- ja huoltosopimuksen juuri sinun tarpeittesi mukaan.

Pystymme talvena aikana  normaalien nostojen , pesujen , huoltojen ja säilytyksen lisäksi tekemään veneellesi siivouksia, vahauksia, runkokorjauksia, moottorikorjauksia, teak töitä, lämmitin korjauksia ym. ym. Kerro mitä on toiveissa tai tarvitset !!

Pidäthän veneesi hyvässä kunnossa, jolloin sen arvo säilyy tulevaisuudessakin. Pidämme veneestäsi hyvää huolta ja teemme tarvittavat työt sopimuksemme mukaan.

Kysy tarjous:
Puh.Robin Bussman 040 518 9586 tai sähköpostilla robin@premarin.fi

Infomme kautta sinut ohjataan telakointiimme, huoltoon tai myyntiin ,mitä ikinä tarvitsetkin talven aikana veneellesi.