VENEEN HUOLTO

Etsitkö luotettavaa ja kokenutta kumppania veneesi huollossa? Meillä on yli 20 vuoden vankka kokemus veneen huollosta, korjauksista, kunnostuksesta ja sähkötöistä. Veneen huolto on intohimomme, ja sitoutumisemme laatuun heijastuu jokaiseen tekemäämme työhön.

Kun valitset meidät, voit olla varma siitä, että veneesi on hyvissä käsissä. Huolehdimme siitä kuin omastamme ja teemme kaikkemme varmistaaksemme, että se pysyy turvallisena ja hyvässä kunnossa kaikkina vuodenaikoina. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja juuri sinun veneesi tarpeisiin, oli kyseessä sitten säännöllinen huolto, odottamaton korjaus, kattava kunnostus tai vaativat sähkötöiden projektit.

Veneen huolto, korjaukset, kunnostus sekä sähkötyöt yli 20 vuoden kokemuksella.

  • Yamaha, Suzuki, Honda, Mercury, Evinrude, Yanmar, ja STIHL
  • Myös muiden merkkien moottori- ja venehuollot
  • Veneiden lasikuitutyöt ja muut runkokorjaukset
  • Maalaus- ja hiekkapuhallustyöt
  • Venekuomujen korjaukset ja sisäverhoustyöt
  • Valtuutettu Wallas-myynti ja huolto
  • Pienkonehuollot kuten ruohonleikkurit, moottorisahat ym.
  • Veneiden puhdistus, poleeraus, vahaus ja teakin ehostus ym. työt, jotka ehostavat veneesi täysin uuteen kukoistukseen. Käytämme näissä töissä vain ammattitason työkaluja ja aineita.

Aukioloajat: Ma – Pe 7.00 – 15.30
Puh: 040 5189 586

Pyydä tarjous huollosta tai kunnostuksesta

Robin Bussman

Huolto ja telakointi

040 5189 586 robin@premarin.fi

PUUVENEHUOLTO

Tarvitsetko veneen huoltoa tai korjausta puuveneellesi? Nyt saat myös puuvenehuollon ja korjaukset meiltä.

Puuveneammattilaisemme korjaavat ja ehostavat puuveneesi vankalla ammattitaidolla.

Suoritamme omassa puuvenehallissamme vanhojen lakkapintojen uusimista, lakka- ja maalipintojen kunnossapitoa, teak-kansien hiontaa, puukaiverruksia, lahonneiden puuosien vaihtoa jne.

Anna veneellesi sille kuuluva arvo ja tuo veneesi meille ehostukseen ja korjaukseen.

PUH:
040 5189 586

Pyydä tarjous puuveneen korjauksesta, ehostuksesta tai talvisäilytyksestä:

Veneen huolto ja telakointi

VENEEN TELAKOINTI

Olemme vahva osaaja veneiden talvitelakoinnissa.

Kehitämme jatkuvasti telakkatoimintaamme, jotta pystymme vastaamaan markkinoiden vuosi vuodelta vaativampaan kysyntään. Premarin Oy Ab on kasvanut vuosien varrella yhdeksi Suomen suurimmaksi huvivenetelakaksi. Meillä on jo lähes 600 säilytysvenettä talvitelakoinnissa. Olemme rakentaneet uusia halleja kasvavan kysynnän johdosta. Uudistuneissa halleissa pystymme veneiden lisäksi säilyttämään myös muita ajoneuvoja.

Kalustomme on laaja ja ammattimainen. Satamalaitteistoomme kuuluvat normaalisti työautot, traktorit ja pyöräkuormaajat. Lisäksi kalustossamme on hydraulinen remmitraileri sekä kurottajatrukki, jonka maksiminostokapasiteetti on 15 tonnia.

Veneen huolto- ja talvitelakointisopimus asiakaslähtöisesti

Olemme rakentaneet vuosien varrella uusia halleja, jotta voimme tarjota veneellesi hyvän ja turvallisen telakoinnin lämpimisssä ja kylmissä sisätiloissa. Meillä voit tehdä veneellesi talvitelakointi- ja huoltosopimuksen juuri sinun tarpeittesi mukaan. Pystymme talven aikana normaalien nostojen, pesujen, huoltojen ja säilytyksen lisäksi tekemään veneellesi siivouksia, vahauksia, runkokorjauksia, moottorikorjauksia, teak-töitä, lämmitinkorjauksia ym. Kerro toiveesi tai mitä tarvitset! Pidäthän veneesi hyvässä kunnossa, jolloin sen arvo säilyy tulevaisuudessakin. Pidämme veneestäsi hyvää huolta ja teemme tarvittavat työt sopimuksen mukaan.

Pyydä tarjous venetelakointiin

Täytä lomake ja pyydä tarjous veneesi telakointiin niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.